Eskişehir Giresun Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Eskişehir Giresun arası kaç km, Eskişehir Giresun arası kaç saat, Eskişehir Giresun Uçakla Kaç Saat?, Eskişehir Giresun Otobüsle Kaç Saat?, Eskişehir Giresun Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Eskişehir Giresun Arası Arabam Kaç Yakar? ile Eskişehir Giresun arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Eskişehir - Giresun Arası

Araba Süresi: 10 saat 11 dakika 
Araba Mesafesi: 846 kilometre 
Uçuş Mesafesi:  
Otobüs Mesafesi: 846 kilometre 
Otobüs Süresi: 13 saat 15 dakika 
Yürüme Mesafesi: 170 saat - 827 km 
Otobüs Sefer Sayısı: 9 

Eskişehir Giresun Arası Kaç Km?

Eskişehir - Giresun arası 846 kilometre'dir.


Eskişehir Giresun Arabayla Kaç Saat?

Eskişehir Giresun arası araba ile 10 saat 11 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Eskişehir Giresun Arası Arabam Kaç Yakar?

Eskişehir Giresun arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız 846 kilometre mesafede 55.0 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de 1980 TL olur.

Dizel bir aracınız varsa 46.5 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise 1815 TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız 779 TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın 100 kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Eskişehir Giresun Otobüsle Kaç Saat?

Eskişehir Giresun arası otobüs ile 13 saat 15 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire bilmektedir.Tafsiyemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Eskişehir ile Giresun Hakkında Genel Bilgiler

Eskişehir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi beşinci şehridir. Ayrıca nüfus bakımından Ankara, Konya, Kayseri'den sonra İç Anadolu bölgesinin en büyük 4. ilidir. 1993 yılında çıkarılan kanunla Büyükşehir Belediyesi olmuştur. Ortasından Porsuk Çayı geçen şehir, içerisinde Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinin bulunması nedeniyle bir öğrenci kenti görünümündedir.Eskişehir, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeybatısında yer almaktadır. İl merkezi kuzeyinde Mihalgazi ve Sarıcakaya doğusunda Alpu, Mihalıççık ve Ankara güneyinde Mahmudiye, Seyitgazi ve Afyon, batısında ise İnönü ve Kütahya sınırları ile çevrilidir.Şehrin iklimi İç Anadolu Bölgesi tipi Karasal iklim'dir. Kışları soğuk ve kar yağışlı, yazlar sıcak ve yağışsızdır.

Giresun, Giresun'un merkez ilçesi olup, batısında Bulancak, güney ve güneydoğusunda Dereli ve doğusunda Keşap ile çevrilidir. Şehrin başlıca gelir kaynağı fındıktır.İl merkezi, Aksu ve Batlama vadileri arasında denize doğru uzanan bir yarımada üzerinde kurulmuş olup, bu yarımadanın doğusunda ve 2 km açığında Doğu Karadeniz’in tek adası olan Giresun Adası bulunmaktadır.İlin kuzeyi ile güneyi arasındaki iklim farkı, yağış miktarının güneye doğru azalması doğal bitki örtüsünün yapısını da aynı ölçüde etkilemektedir. Giresun ve çevresi, zengin tarım alanlarına sahiptir. Kelkit Vadisi ile kollarının civarı bozkır görünümünde olmasına karşın, kıyı ile dağlar arasında kalan kesimi ormanlarla kaplıdır.

arasi kac km