Adıyaman Erzurum Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Adıyaman Erzurum arası kaç km, Adıyaman Erzurum arası kaç saat, Adıyaman Erzurum Uçakla Kaç Saat?, Adıyaman Erzurum Otobüsle Kaç Saat?, Adıyaman Erzurum Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Adıyaman Erzurum Arası Arabam Kaç Yakar? ile Adıyaman Erzurum arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Adıyaman - Erzurum Arası

Araba Süresi: 6 saat 45 dakika 
Araba Mesafesi: 521 kilometre 
Uçuş Mesafesi: 50 dakika 
Otobüs Mesafesi: 521 kilometre 
Otobüs Süresi: 9 saat 30 dakika 
Yürüme Mesafesi: 104 saat - 496 km 
Otobüs Sefer Sayısı:  

Adıyaman Erzurum Arası Kaç Km?

Adıyaman - Erzurum arası 521 kilometre'dir.


Adıyaman Erzurum Arabayla Kaç Saat?

Adıyaman Erzurum arası araba ile 6 saat 45 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Adıyaman Erzurum Arası Arabam Kaç Yakar?

Adıyaman Erzurum arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız 521 kilometre mesafede 33.9 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de 1220 TL olur.

Dizel bir aracınız varsa 28.7 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise 1118 TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız 480 TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın 100 kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Adıyaman Erzurum Otobüsle Kaç Saat?

Adıyaman Erzurum arası otobüs ile 9 saat 30 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire bilmektedir.Tafsiyemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Adıyaman Erzurum Uçakla Kaç Saat?

Adıyaman Erzurum arası uçak ile 50 dakika sürer.


Adıyaman ile Erzurum Hakkında Genel Bilgiler

Adıyaman, Adıyaman ilinin merkez ilçesidir. Kuzeyden Çelikhan, doğudan Kahta, güneydoğudan Samsat ve Atatürk Baraj Gölü ile, güneyden Fırat nehri ve batıdan Besni ve Tut ilçeleri ile çevrilidir.Önceleri şehir merkezindeki kale etrafında konumlanan yerleşim, il merkezi olduğu 1954 yılından itibaren genişlemiş ve büyümüştür. Adıyaman bölgesinde yazlar boğucu sıcak, kurak ve açık ve kışlar uzun, çok soğuk ve parçalı bulutludur.

Erzurum Ovası'nın güneydoğu kenarında, bu ova ile Palandöken dağının temas sahasında kurulmuş olan Erzurum şehri, 758.279 nüfusu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük üçüncü ilidir.Şehir, tarihî eserleri ve kış sporları tesisleriyle de tanınır.İlin kuzeyinde Rize ve Artvin, kuzeydoğusunda Ardahan, batısında Bayburt ve Erzincan, doğusunda Kars ve Ağrı, güneyinde Bingöl ve Muş bulunmaktadır. Türkiye 'nin en yüksek ve en soğuk illerinden biri olan Erzurum'da sert kara iklimi hüküm sürmektedir. Genel olarak kışlar çok soğuk ve karlı; yazlar ise çok sıcak ve kurak geçer.

arasi kac km