Çorum Tekirdağ Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Çorum Tekirdağ arası kaç km, Çorum Tekirdağ arası kaç saat, Çorum Tekirdağ Uçakla Kaç Saat?, Çorum Tekirdağ Otobüsle Kaç Saat?, Çorum Tekirdağ Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Çorum Tekirdağ Arası Arabam Kaç Yakar? ile Çorum Tekirdağ arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Çorum - Tekirdağ Arası

Araba Süresi: 8 Saat 40 Dakika 
Araba Mesafesi: 771 kilometre 
Uçuş Mesafesi: 1 Saat 
Otobüs Mesafesi: 771 kilometre 
Otobüs Süresi: -- 
Yürüme Mesafesi: 166 Saat - 739 km 
Otobüs Sefer Sayısı: -- 

Çorum Tekirdağ Arası Kaç Km?

Çorum - Tekirdağ arası 771 kilometre'dir.


Çorum Tekirdağ Arabayla Kaç Saat?

Çorum Tekirdağ arası araba ile 8 Saat 40 Dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Çorum Tekirdağ Arası Arabam Kaç Yakar?

Çorum Tekirdağ arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız 771 kilometre mesafede 50.1 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de 1805 TL olur.

Dizel bir aracınız varsa 42.4 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise 1654 TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız 710 TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın 100 kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Çorum Tekirdağ Otobüsle Kaç Saat?

Çorum Tekirdağ arası otobüs ile -- sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire bilmektedir.Tafsiyemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Çorum Tekirdağ Uçakla Kaç Saat?

Çorum Tekirdağ arası uçak ile 1 Saat sürer.


Çorum ile Tekirdağ Hakkında Genel Bilgiler

Çorum, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesinin Orta Karadeniz bölümünde yer alan bir ildir.04 Şubat 2021 TÜİK verilerine göre merkez ilçeyle beraber 14 İlçe, 16 belediye, bu belediyelerde 126 mahalle, ayrıca 759 köy bulunmaktadır.Çorum ili, leblebisi ile tanınır. İlde toprak ve makine endüstrisi oldukça gelişmiştir. Osmancık ilçesinde pirinç üretimi etkin bir şekilde yapılmaktadır. Kapari bitkisinin Türkiye'deki anavatanı Osmancık ilçesidir.

Tekirdağ, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehridir. Tekirdağ nüfusu 2021 yılına göre 1.107.491'dir. Marmara Bölgesi'nin Trakya yakasında bulunur; doğuda İstanbul, güneyde Marmara Denizi ve Çanakkale, batıda Edirne, kuzeyde Kırklareli ve kuzeydoğuda Karadeniz ile çevrilidir. 2012 yılında nüfusu 750.000'i geçen 14 adet il TBMM'de kabul edilen kanun ile büyükşehir statüsü kazandığı için Türkiye'nin 30 büyükşehrinden biridir. 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerin ardından resmen büyükşehir belediyeciliği ile yönetilmeye başlamıştır, hizmet sahası 6.190 km² olarak tüm il sınırlarıdır. Bu kanunla üç yeni ilçe kurulmuştur. Bunlar, Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene'dir. Bu ilçelerle birlikte toplam ilçe sayısı on birdir.

arasi kac km