Karabük Artvin Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Karabük Artvin arası kaç km, Karabük Artvin arası kaç saat, Karabük Artvin Uçakla Kaç Saat?, Karabük Artvin Otobüsle Kaç Saat?, Karabük Artvin Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Karabük Artvin Arası Arabam Kaç Yakar? ile Karabük Artvin arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Karabük - Artvin Arası

Araba Süresi: 12 saat 57 dakika 
Araba Mesafesi: 982 kilometre 
Uçuş Mesafesi:  
Otobüs Mesafesi: 982 kilometre 
Otobüs Süresi: 16 saat 30 dakika 
Yürüme Mesafesi: 203 saat - 979 km 
Otobüs Sefer Sayısı:  

Karabük Artvin Arası Kaç Km?

Karabük - Artvin arası 982 kilometre'dir.


Karabük Artvin Arabayla Kaç Saat?

Karabük Artvin arası araba ile 12 saat 57 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Karabük Artvin Arası Arabam Kaç Yakar?

Karabük Artvin arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız 982 kilometre mesafede 63.8 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de 2298 TL olur.

Dizel bir aracınız varsa 54.0 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise 2107 TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız 904 TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın 100 kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Karabük Artvin Otobüsle Kaç Saat?

Karabük Artvin arası otobüs ile 16 saat 30 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire bilmektedir.Tafsiyemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Karabük ile Artvin Hakkında Genel Bilgiler

Karabük, Karabük ilinin merkez ilçesi. Karabük merkez olmasına rağmen, Safranbolu ilçesi tarihsel evleri sebebiyle ismini daha çok duyurmuştur. Bunun yanında Türkiye'nin ilk demir çelik fabrikasının bulunduğu Karabük merkezinde, bu fabrika sayesinde geniş bir iş sahası oluşturularak Karabük'ün gelişimi sağlanmıştır. Karabük, kurulan demir çelik fabrikası ve yan sanayilerle hızla gelişmiş ve büyük bir kalkınma örneği yaratmıştır. Ayrıca il genelinde tekstil sanayi özellikle hazır giyim sektöründe gelişmiştir. Karadeniz Bölgesi’nin Batı Karadeniz Bölümü’nde yer alan Karabük’te Karadeniz ikliminin özellikleri görülmektedir.

Artvin Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nin doğu ucunda bulunan bir şehirdir ve Artvin ilinin merkezidir. Artvin, Orta Çağ'da Gürcistan'ın bölgelerinden biri olan Klarceti'deki yerleşmelerden biriydi. Önemli yolların geçtiği bir kavşakta yer alıyordu. Bir yandan Erzurum, Bayburt, Ardahan ve Ardanuç'a, diğer yandan Batum ve Hopa'ya açılıyordu. Şehir ayrıca Çoruh Havzası'nda Artvin ile Batum arasındaki su yoluyla taşımacılığın iskelelerinden biriydi. İklim tüm yıl boyunca yağışlıdır ve kışları ılık, her mevsim bol yağışlı bir iklim hüküm sürmektedir.

arasi kac km