Osmaniye Sakarya Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Osmaniye Sakarya arası kaç km, Osmaniye Sakarya arası kaç saat, Osmaniye Sakarya Uçakla Kaç Saat?, Osmaniye Sakarya Otobüsle Kaç Saat?, Osmaniye Sakarya Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Osmaniye Sakarya Arası Arabam Kaç Yakar? ile Osmaniye Sakarya arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Osmaniye - Sakarya Arası

Araba Süresi: 9 saat 21 dakika 
Araba Mesafesi: 884 kilometre 
Uçuş Mesafesi:  
Otobüs Mesafesi: 884 kilometre 
Otobüs Süresi: 13 saat 30 dakika 
Yürüme Mesafesi: 168 saat - 818 km 
Otobüs Sefer Sayısı: 42 

Osmaniye Sakarya Arası Kaç Km?

Osmaniye - Sakarya arası 884 kilometre'dir.


Osmaniye Sakarya Arabayla Kaç Saat?

Osmaniye Sakarya arası araba ile 9 saat 21 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Osmaniye Sakarya Arası Arabam Kaç Yakar?

Osmaniye Sakarya arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız 884 kilometre mesafede 57.5 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de 2069 TL olur.

Dizel bir aracınız varsa 48.6 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise 1897 TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız 814 TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın 100 kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Osmaniye Sakarya Otobüsle Kaç Saat?

Osmaniye Sakarya arası otobüs ile 13 saat 30 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire bilmektedir.Tafsiyemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Osmaniye ile Sakarya Hakkında Genel Bilgiler

Osmaniye, Türkiye'nin Osmaniye ilinde yer alan bir şehir ve aynı ilin merkez ilçesidir.Çukurova ilk çağlardan itibaren çeşitli uygarlıklara (Hitit, Pers, Roma) beşiklik yapmıştır. Coğrafi ve stratejik konumu itibarıyla yerleşmeye müsait olan Osmaniye, Doğu Anadolu'nun giriş kapısı durumundadır. Orta Doğu ülkeleri ile bağlantı sağlayan yol üzerindedir.

Sakarya, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri. Aynı zamanda 2021 yılında Danimarka'da aldığı ödül ile bisiklet şehri unvanını kazanmıştır.Marmara Bölgesi'nin Çatalca-Kocaeli Bölümü'nde yer alır.Sakarya ekonomisinde tarımın önemli bir yeri vardır. Hendek, Karasu ve Kocaali ilçelerinde fındık yetiştiriciliği mevcuttur.Ayrıca mısır tarımı da yapılmaktadır. Sakarya'da sanayi son zamanlarda gelişmeye başlamıştır.

arasi kac km